Uitgaan in Bergen op Zoom

Uitgaan in Bergen op Zoom doet u bij café ‘t Slik

U bent op zoek naar een leuke locatie waar u kunt uitgaan in Bergen op Zoom? Dan bent u bij café ‘t Slik aan het juiste adres. Wij bieden namelijk diverse mogelijkheden om u en uw gezelschap te voorzien van een geslaagde avond. Wij hebben een sfeervol café waar op de vrijdagavond een live band of dj aanwezig is. Op zaterdagavond hebben wij regelmatig live muziek en organiseren wij tevens een karaoke avond! Kijk hiervoor eens op de website en vindt in de agenda de exacte datums hiervoor.

Maak er uw eigen feest van

Uitgaan in Bergen op Zoom op uw eigen manier? Ook dat kan bij ons allemaal georganiseerd worden. U kunt namelijk ons gezellige café afhuren zowel voor zakelijke als privé doeleinden. Denk hierbij aan een borrel, jubileum, vrijgezellenfeest of verjaardag. Hierbij heeft u het voor het zeggen! Wilt u dat wij de hapjes en de drankje voor u verzorgen? Of verzorgt u dit liever zelf? Wij bespreken graag met u alle mogelijkheden en opties.

Een avond uitgaan in BergeUitgaan in Bergen op Zoomn op Zoom is altijd gezellig als u kiest voor ons café. Dankzij het vriendelijke personeel, de gezellige accommodatie en de aantrekkelijke prijzen die wij hanteren, hebben wij al een flink aantal gezellige avonden weten te organiseren.

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer dat op de website staat. Tevens kunt u ook uw gegevens achter laten op de contactpagina. U kunt spoedig een reactie van ons verwachten. Graag tot ziens aan de start van een fantastisch leuke avond!

   Cafe Bergen op Zoom     Vrijgezellenfeest Bergen op Zoom    Contact