Winterse activiteiten met het team

In de winter kan het lastig zijn om activiteiten te bedenken die je met je team kunt doen. Het koude weer en de korte dagen maken het lastig om buiten te zijn en te genieten van de natuurlijke omgeving. Maar er zijn genoeg winterse activiteiten die je met je team kunt ondernemen om de winter wat leuker en gezelliger te maken. In deze blog zal ik een aantal van deze activiteiten beschrijven.

Schaatsen

Schaatsen is een winterse activiteit die voor veel mensen erg leuk is. Het is een gezonde en leuke manier om te bewegen, en bovendien is het een activiteit die je samen met je team kunt doen. Er zijn veel schaatsbanen in Nederland waar je terecht kunt voor een dagje schaatsplezier. Als je geen zin hebt om naar een schaatsbaan te gaan, kun je ook op natuurijs schaatsen. Dit vereist wel wat planning en afwachten van het weer.

Sneeuwpret

Als er sneeuw valt, is er niets leuker dan naar buiten gaan en genieten van de winterse omgeving. Je kunt met je team een sneeuwballengevecht houden, een sneeuwpop maken, of zelfs gaan sleeën. Er zijn veel plaatsen in Nederland waar je kunt sleeën op speciale heuvels. Het is een leuke manier om je team te motiveren en samen te werken aan de bouw van een sneeuwpop.

Winterwandeling

Een winterwandeling is een mooie manier om te genieten van de winterse omgeving en om te ontspannen met je team. Kies een mooie route uit en neem wat warme drankjes mee om onderweg van te genieten. Als je wilt, kun je ook een spel doen tijdens de wandeling. Bijvoorbeeld het spotten van verschillende dieren of planten.

Winterbarbecue

Een winterbarbecue is een gezellige manier om de winter te vieren met je team. Het is misschien koud buiten, maar je kunt jezelf en je team opwarmen met een lekker vuur en heerlijk eten. Zorg ervoor dat je een barbecue hebt die geschikt is voor de winter en dat je warme drankjes serveert. Het is een leuke manier om te ontspannen en bij te praten met je collega’s.

Spellenavond

Een spellenavond is een leuke manier om samen met je team te ontspannen. Kies een aantal spellen uit die geschikt zijn voor de winter, zoals Monopoly, Kolonisten van Catan, of Triviant. Maak het gezellig door warme drankjes en lekkere snacks te serveren. Het is een leuke manier om de winterse avonden door te brengen.

Kerstmarkt

Een kerstmarkt bezoeken is een leuke manier om de winter te vieren met je team. Er zijn veel kerstmarkten in Nederland waar je terecht kunt voor leuke activiteiten en om cadeaus te kopen. Het is een gezellige manier om samen met je collega’s te genieten van de kerstsfeer en om te ontspannen.

Workshop of teambuilding

Tot slot kun je met je team ook een workshop of teambuildingactiviteit bij https://flitz-events.nl/ organiseren. Kies een activiteit die past bij de winterse sfeer, zoals bijvoorbeeld een workshop kerstdecoraties maken, een teambuildingactiviteit in de sneeuw of een winterse fotoshoot. Dit is een leuke manier om samen te werken en te leren, terwijl je ook geniet van de winterse omgeving en de gezelligheid met je team.